Muhamet Trepçi, artizani që bën drurët të flasin

Trepçi sot menaxhon linjën e tij të prodhimit në dru “Eco Art EDA”, në Shkodër

“Qëndistaria, një mision fisnik”, Tefta Qose mjeshtrja e kostumeve popullore

REPORTAZH – Ekspozita e bukur me kostume popullore, e qëndistares dhe krijueses beraTase, Tefta Qose